Od czasu ,,Kuchennych Rewolucji" w Odolanowie minęły prawie 3 tygodnie. Bardzo możliwe, że już niedługo Magda Gessler ponownie odwiedzi Odolanów, by sprawdzić jak właściciele lokalu poradzili sobie z rewolucją i by skosztować dań przez nich przygotowanych.

Zanim jednak restauratorka pojawi się w Odolanowie dań postanowili spróbować KDS, czyli Krytycy Dobrego Smaku z Ostrowa. Daniem głównym restauracji są faworki z karpia z pure, z chrzanem oraz kapustą po żydowsku. Oprócz nich KDS spróbowali także kotleta drobiowego grillowanego na rucolli z glazurą z octu balsamicznego. Co myślą możecie przeczytać poniżej:



Lokal po rewolucji zmienił swoją nazwę na ,,Karpiówka", a specjalnością restauracji są ryby ze stawów milickich. W lokalu serwowane będą też inne rodzaje ryb, region południowej Wielkopolski, czyli Dolina Baryczy słynie ze stawów rybnych, znajduje się tutaj jeden z największych w Europie kompleksów stawów, w skład którego wchodzi m.in. prawie 300 stawów w rejonie Milicza i Żmigrodu. Lokal w Odolanowie jest 3 miejscem w powiece ostrowskim, który odwiedza znana restauratorka. Wcześniej odwiedziła 2 miejsca w Ostrowie Wielkopolskim: restaurację Bombardini oraz restauracją włoską Marrone, która po wizytacji zmieniła nazwę na Golonka w pepitkę.

TUTAJ znajdziecie więcej ocen restauracji Krytyków Dobrego Smaku z Ostrowa.